Mercedes-Benz 410 1997: Geen vermogen

Bouwjaar: 1997, Brandstof: Diesel, Transmissie: Handgeschakeld, Motorinhoud (cc): 2900

Beste forumleden,

Ik heb een probleem met mijn mercedes 410 D 2.9 uit 1997 (oprijwagen).

Tijdens het rijden met een snelheid van 100 km/per uur hoorde ik een klap. In mijn achterspiegel zag ik zwarte rook uit de auto komen. Eenmaal langs de snelweg deed ik de auto aan en uit. Deze bleek toen even normaal te doen waarna deze weer begon te roken en niet de maximale snelheid kon behalen.

Eenmaal bij de garage werd er geconstateerd dat 2 verstuivers niet goed waren. Deze zijn gereviseerd en teruggeplaatst. Na dit gebeuren bleek de auto nog steeds te roken.

Er werd geconstateerd dat de brandstofpomp niet goed zou zijn, omdat deze lekte. Eenmaal een nieuwe brandstofpomp geplaatst rijdt de auto momenteel niet harder dan 80 km/per uur.

Weet iemand wat het probleem kan zijn of kent iemand een mercedes specialist die deze modellen als het ware uit z'n hoofd kent.

Alvast bedankt!

Chahid1

Geplaatst door Chahid1 (0) , lid sinds 1 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Mercedes-Benz 410? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

1 Reactie

kaleido 1 (1900) PRO, 1 jaar geleden

Pul in ermelo

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Mercedes-Benz 410 of stel zelf een nieuwe vraag.