Mercedes-Benz A 180: Geluid bij gasgeven

Bouwjaar: 2013, Brandstof: Benzine, Transmissie: Handgeschakeld

Na de volume van mijn radio een keer uit te hebben gezet, heb ik gemerkt dat er een jankend/fluitend geluid vanuit mijn auto vandaan komt. Ik reed op de snelweg, 100km per uur, toen ik het geluid constateerde. Toen ik het gas los liet, verdween het geluid ook meteen. Nadat ik het gas weer indrukte, kwam het geluid dan ook terug. Dit bleek zowel in de 4e, 5e en 6e versnelling.. In de 1e tm 3e versnelling is het moeilijk te horen door de touren. Nou vraag ik me af of dit geluid normaal is of niet.. ik heb altijd muziek aanstaan vandaar dat het me nooit opviel.. zelf denk ik dat er wat mis is. Daarentegen heb nergens last van tijdens het auto rijden. Schakelen, (ont)koppelen en sturen gaat allemaal prima. Olie is ook goed op pijl en tempratuur in orde.

(Auto is van het bouwjaar 2013 met een ton op de teller)

Shchzh55

Geplaatst door Shchzh55 (0) , lid sinds 5 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Mercedes-Benz A-Klasse? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

1 Reactie

Shchzh55 (0), 5 jaar geleden

[yt]https://youtu.be/4xgZlElShYo[/yt]

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Mercedes-Benz A-Klasse of stel zelf een nieuwe vraag.