Mercedes-Benz E-Klasse: geluid bij optrekken

Bouwjaar: 2004, Brandstof: Diesel, Motorcode: E320 cdi

Geachte heren technici,

Onlangs hadden wij een Mercedes-Benz E320 CDI kombi in de werkplaats welke een geluid maakt wanneer er opgetrokken wordt. Het geluid lijkt op een stabalisator verbindingsstukje dat defect is of dat er een bout van het subframe los is oid. Na juitvoerig te hebben gekeken lijkt er niets met het voertuig aan de hand. Al de bouten zitten vast en het verbindingsstangetje is ook in goede conditie. Het gaat om rechts achter en het voertuig heeft luchtvering. het geluid is zeer duidelijk waar te nemen en klinkt alsof je het zo zou moeten kunnen vinden. kmstand: ca 260.000 de klant komt in januari terug voor verdere inspectie, heeft iemand ervaring met dit probleem?

204020

Geplaatst door 204020 PRO , lid sinds 12 jaar geleden

1 Reactie

ToniMB PRO, 12 jaar geleden

Middenlager van de cardanas controleren, hiervan wil een heel enkele keer nog wel een bout van afbreken en dat geluid lijkt dan inderdaad uit de veerpoten te komen. Als je van achteraf over de plastic bodemplaten heenkijkt kun je het al zien. Lawaai in de airmaticpoten zelf is heel zeldzaam en erg kostbaar.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Mercedes-Benz 124 of stel zelf een nieuwe vraag.


Gesponsord

Met een groots assortiment in de beste auto-onderdelen, aanbiedingen en merken vind je altijd een optimale mix tussen A-merken en aanbiedingen. Voor iedere automobilist weet Carpardoo de juiste auto onderdelen of auto-accessoires te vinden.