Mercedes-Benz 210: geluid uit linker ventilatie rooster

Bouwjaar: 1998, Brandstof: Diesel, Motorcode: 290

Sinds enige tijd komt tijdens het rijden een geluid uit het linker ventilatiekanaal. Dit treed op als ik gas geef en wordt harder als het toerental oploopt. Het geluid is niet hard maar stoort wel. Het gaat niet weg als ik de ventilator op 0 zet. Airco is vorig jar opnieuw gevuld, lijkt iets weg te hebben van wellicht een lek in een vacuumslang?
Wie kan mij een mogelijke oorzaak aanwijzen

Mvg

toon

aj81

Geplaatst door aj81 (0) , lid sinds 18 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Mercedes-Benz 124? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

1 Reactie

ron10305 (0), 17 jaar geleden

het geluid/gesissss komt waarschijnlijk van de koplamphoogteregeling schakelaar.....ik had dat namelijk ook..behoorlijk irritant dat geluid.het lijkt inderdaad op een lekke vacuumslang maar is het niet
ik heb het opgelost door de schakelaar eruit te halen...en als je dan het schakelaartje open maakt dan zie je een zwart plastic/rubber soort membraam of zoiets....als je daar op drukt met je duim dan was het geluid weg merkte ik........ik heb het opgelost door een sluitring op het membraam te leggen en daarna het huisje weer dicht te klikken... je kan natuurlijk ook een andere schakelaar halen.
mijn benz is een w124 uit 1992 succes..
greetzzz Ron

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Mercedes-Benz 124 of stel zelf een nieuwe vraag.