mercedes-benz VITO 112 CDI 2000: gloei lampje blijft branden

Bouwjaar: 2000, Brandstof: Diesel, Motorinhoud (cc): 2200, Vermogen (kw): 90

Als ik mijn motor voor gloei en vervolgens mijn auto start gaat na het starten het gloeilampje weer branden. Na 1 a 2 minuten gaat het lampje weer uit. Buiten dat hij iets wat moeilijk start af en toe (wat altijd al wel een ding was) merk ik verder tijdens het rijden niks anders. Het gebeurd ook niet altijd maar wel 90% van de tijd.

.
ASmits

Geplaatst door ASmits (0) , lid sinds 7 maanden geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Mercedes-Benz VITO 112 CDI? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

2 Reacties

Heino4267 (260), 7 maanden geleden

Dan wordt het tijd om de werking van de gloeistiften te controleren.
Het eenvoudigst is een weerstandsmeting (of met een proeflampje t.o.v. de blusaansluiting van de accu op elke gloeistift): als de meter oneindig Ohm aan blijft geven, of het lampje blijft uit, is die gloeistift in elk geval kapot. Maar dit is alleen een meting óf de gloeishift nog werkt, niet hoe goed hij werkt.

PeterK011 (25), 7 maanden geleden

...één of meerdere gloeistiften kapot maar bij een Vito CDI W638 ben ik quasi zeker dat je ze niet zal kunnen verwijderen : zitten steeds muurvast en zullen afbreken. Beter zo laten bij een auto van 23j oud...

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Mercedes-Benz VITO 112 CDI of stel zelf een nieuwe vraag.