Mercedes-Benz 210: Hallo. Wie kan mij helpen, het spookt in mijn w210 uit '97.

Bouwjaar: 1997, Brandstof: Diesel, Motorcode: 300, 6 cylinder

Hallo, wie kan mij helpen, het spookt in mijn auto. De auto rijdt werkelijk heerlijk ondanks zijn kilometerstand, ruim 5 ton!!!! Echter, het spookt. Afwisselend doen mijn linker- of rechter-voorraam het niet meer, dan weigert de richtingaanwijzer, dan de claxon en dan de afstandbediening weer. Alles los van elkaar en soms heb ik weken geen enkel probleem. Elke keer is DE oplossing; accu los, even wachten, accu weer vast en alles is opgelost. Ik heb alle computers al eens nagekeken op slechte contacten evenals de zekeringkast en alles eromheen. Ik wil het trouwe beest graag nog het e.e.a. aan aandacht geven maar ik ben uitverzonnen.
Wie kent dit probleem? Help!
Groeten, Henk.

HenkCorte

Geplaatst door HenkCorte , lid sinds 9 jaar geleden

1 Reactie

paulmichiel PRO, 9 jaar geleden

Eerst even uitlezen dan weet je meer.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Mercedes-Benz 124 of stel zelf een nieuwe vraag.


Gesponsord

Met een groots assortiment in de beste auto-onderdelen, aanbiedingen en merken vind je altijd een optimale mix tussen A-merken en aanbiedingen. Voor iedere automobilist weet Carpardoo de juiste auto onderdelen of auto-accessoires te vinden.