Mercedes-Benz C-Klasse: Hardy-schijf + Trillingsdemper Bakzijde zeer slecht.

Bouwjaar: 1995, Brandstof: Benzine, Motorcode: 1800

Hallo, vorige week was ik bij een Mercedes garage en werd mij verteld dat mijn Hardy-schijf + Trillingsdemper aan de bakzijde zeer slecht (Sorry bij mercedes heet het minder) was. Nu heb ik enkele vragen: Is dit goed zelf te vervangen? Zo ja hoe lang duurt dat ongeveer? Heb ik er speciaal gereedschap voor nodig? En waar kan ik dit onderdeel het beste kopen, bij de dealer of gewoon bij bv de brezan of doetam. Moet ik eerst op het rubber kijken of er een speciaal nummer opstaat, of maakt dit niks uit. Het gaat dus om een c180 elegance schakel bwj 1995 op benzine. B.V.D Michael.

michael7688

Geplaatst door michael7688 (0) , lid sinds 18 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Mercedes-Benz C-Klasse? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

2 Reacties

liwadder (0) PRO, 16 jaar geleden

hallo michael je kunt deze onderdelen self vervangen en hebt hier geen speciaal gereedschap voor nodig.
hiermee ben je ongeveer een uurtje bezig.
En ik zou de onderdelen orgineel mercedes halen omdat ik slechte ervaring heb met imitatie (goedkoop is duurkoop) en dan kun je de nummers gewoon bij mercedes doorgeven mbnummer en je krijgt zeker de goede onderdelen die altijd goed passen groeten wouter ps het is wel heel wat makkelijker als je een brug hebt

Hans4040 (330) PRO, 16 jaar geleden

@Michael, het hitteschild boven de uitlaat kan je met wat moeite tussen uitlaat en bodem uittrekken.
Dit schild moet eraf om bij het steunlager te komen wat in het midden van de aandrijfas zit.
Succes.

mvg,
Hans.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Mercedes-Benz C-Klasse of stel zelf een nieuwe vraag.