Mercedes-Benz C-Klasse: start zeer moeilijk of niet

Bouwjaar: 2002, Brandstof: Diesel, Motorcode: 220

hey, heb een groot een zeer rar probleem.
mijn auto starte op een dag niet meer mijn vriend heeft toen mijn bougies vervangen omdat 3 van de 4 stuk waren. hij heeft toen ook ineens een groot onderhoud gedaan. WEL NIET met orginele stukken van mercedes. en ook andere olie wat blijkt nu ook andere olie dan ze normaal altijd in de garage deden maar wel vol synte. dus dit kan normaal niet het probleem zijn.
maar wel sinds het onderhoudje is gebeurt start hij zeer moeilijk. eerst start hij maar valt dan direckt stil, dan start hij niet meer alleen na volledig gas geven en blijven starten zo ongeveer 1min tot soms wel 3min. eens hij gestart is rijdt hij weer. weet iemand hoe dit komt ???
nu vandaag wou hij niet meer starten zeer raar. heb zelfs mijn batterij leeg gestart denk ik...



HELP MIJ!!!!

winnake

Geplaatst door winnake (0) , lid sinds 16 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Mercedes-Benz C-Klasse? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

2 Reacties

ToniMB (0) PRO, 16 jaar geleden

Hij zal waarschijnlijk lucht aanzuigen bij het brandstoffilter. Waarschijnlijk bij de beurt niet goed gemonteerd of slangenklemmetje vergeten aan te draaien of rubbertje beschadigd bijvoorbeeld.

desire (0) PRO, 16 jaar geleden

of verkeerd filter after-market van bosch geven ook problemen

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Mercedes-Benz C-Klasse of stel zelf een nieuwe vraag.