Mercedes-Benz C-Klasse 2002: lucht in diesel leiding na vervanging leiding 200cdi

Bouwjaar: 2002, Brandstof: Diesel, Motorcode: 2.1

hallo

wie kan mij antwoord geven op het volgende probeem bij een mercedes 200cdi lekte diesel bij een van de kunstof leidingen boven de commonrail pomp de vervangen leiding heeft een t splitsing de ene kant gaat naar de pomp onderin en de andere naar boven boven de pomp soort voorkamer de t spitsing gaat boven kleppendeksel gemonteerd met 1 boutje vast en is afgetapt na een maal goed door gestart te hebben loopt de motor 15 min laten lopen trekt er geen lucht in de leiding
maar na een dag staan zit er lucht in de leiding van de brandstoffilter en de pomp. ook na 5 min laten lopen bij afzetten van de motor zie ik lucht bellen in de leiding lopen die van af het aparaat wat boven de pomp zit naar de brandstoffilter.

yuceer

Geplaatst door yuceer (0) PRO , lid sinds 16 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Mercedes-Benz C-Klasse? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

4 Reacties

roelandt paul (0) PRO, 16 jaar geleden

Beste,

Vorige week had ik ook zo'n probleem. na lang zoeken had ik een retourklep op de aanvoerslang gezet en het probleem is opgelost.
groeten Paul Roelandt

yuceer (0) PRO, 16 jaar geleden

Beste Paul Roelandt

Dankje voor je reactie kan je me ook exact zeggen waar het retourklepje op de aanvoerslang bevindt
klepje vervangen of tusen in monteren

groetjes

Yuceer

roelandt paul (0) PRO, 16 jaar geleden

Beste, zo'n retourklep vind je bij een onderdelen verkoper, kost ongeveer 12 euro,en is gemakkelijk te plaatsen op de rubberen aanvoerleiding.
Groeten Paul.

yuceer (0) PRO, 16 jaar geleden

Beste Paul

dank je voor de snelle reactie ik ga morgen direct aan de slag

Groetjes

Yuceer

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Mercedes-Benz C-Klasse of stel zelf een nieuwe vraag.