Mercedes-Benz C 180 E2: hevig bonkend geluid tijdens sturen naar links

Bouwjaar: 1996, Brandstof: Benzine, Motorcode: M 111.920, Motorinhoud (cc): 1800, Vermogen (kw): 90

Goedemiddag,

Ik ben al een tijdje in het bezit van een Mercedes c180 (w202) welke me erg goed bevalt. Toch is de auto niet probleemloos. Het volgende is aan de orde: wanneer ik over een klinkerweg/slechte weg rij, hoor ik onder de auto uit licht gebonkt. (Lijkt op het geluid van versleten stabilisatorstangrubbers) maar deze zijn bij aankoop vervangen. Maar dit is niet eens het grote probleem.

Het echte probleem is dat wanneer ik de auto helemaal naar links uitstuur, er bij elke wielomwenteling een hard bonkend geluid ontstaat, ook komt hierbij de auto steeds een stukje omhoog. Ik ben hiervoor meerdere keren naar een garage gegaan. Maar de ene zegt fuseekogel, de ander zegt wiellager, weer een ander zegt vering. Dus ik kan nu wel alles gaan vervangen wat zij me aansmeren, maar dan ben ik een vermogen kwijt. dus misschien dat jullie een idee hebben wat het zou kunnen zijn. Zo kan ik een monteur ook vertellen waar ze op moeten letten.
Alvast bedankt

Ginoj

Geplaatst door Ginoj (0) , lid sinds 7 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Mercedes-Benz C-Klasse? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

0 Reacties

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Mercedes-Benz C-Klasse of stel zelf een nieuwe vraag.