Mercedes-Benz C-Klasse: Hoe deurpaneel W202 te verwijderen?

Bouwjaar: 1997

Hallo,

Ik heb voor mijn W202 andere spiegelkappen met richtingaanwijzers erin gekocht maar loop tegen een paar problemen aan bij het monteren hiervan.

Mijn deurpaneel binnenin moet volgens de beschrijving verwijderd worden om bij de binnenkant van de spiegel te komen. Nu kan ik zo op het oog aan de binnenkant deur niet echt schroefgaten ontdekken en ik durf er ook niet zo maar aan te gaan rukken met het risico iets stuk te maken. Ook de aanwezigheid van de airbag in de deur baart me zorgen hierbij. Weet iemand hoe ik te werk moet gaan?

Het tweede probleem is dat ik voor spanning bij het zijknipperlicht moet zijn. Moet ik om deze te bereiken via de binnenkant van de wielkast iets losmaken of kan het zijknipperlicht uit het zijscherm losgemaakt worden?

Alvast bedankt voor enige tips hierover!


Cowley

Geplaatst door Cowley (0) , lid sinds 20 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Mercedes-Benz C-Klasse? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

2 Reacties

cdh (0) PRO, 18 jaar geleden

Dat is geen probleem hoor.... Je moet het airbagembleempje eruit wippen,daar zit een schroef achter. Rond het slot moet je het plastic randje eraf halen,zit met 1 schroefje. En achter de handgreep zitten twee schroeven,dus je moet het bovenste gedeelte van de handgreep eraf halen met een schroevendraaiertje. De airbag blijft gewoon aan het portier vast zitten,kan geen probleem zijn. Verder zit hij alleen met dopjes vast,dus gewoon los wrikken. (Voorzichtig natuurlijk) Succes!

Cowley (0), 18 jaar geleden

Bedankt voor de aanwijzingen, dit zijn de adviezen die ik nodig had!

Met vriendelijke groeten,
Patrick

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Mercedes-Benz C-Klasse of stel zelf een nieuwe vraag.