Mercedes-Benz A-Klasse: hotten en stooten

Bouwjaar: 1999

hallo daar het volgende:a160 benz. heeft bij warm en koude motor last van stotteren.dit treet op bij exact 131 km/u de hele outo schut op en neer. geen foutcodes juiste waardes bij inswerte en sollwerte . nieuwe bougie,s bobine brug luchtmassa meter en gaspedaal sensor bij pedaal .niets van dit alles wertkt
het wordt alleen maar erger ook al in lagere versnellingen bij plus minus 3000 omw/min. weet niet meer wat te doen en klant is radeloos. bij twee verschillende dealers gehad en die konden ook niks vinden HELPPPPPPPP

Bouke1401

Geplaatst door Bouke1401 (0) , lid sinds 20 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Mercedes-Benz A-Klasse? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

3 Reacties

izzi (0) PRO, 19 jaar geleden

heb je al eens in de richting van de krukassensor gezocht.
ik weet niet of het voor uw wagen ook kan,maar wij hebben bij een A klasse diesel ook voorgehad dat deze heel hard schudde en dit lag aan het vliegwiel ,bleek dat er een slechte reeks tussen zat.misschien dat je er iets aan hebt.

Bouke1401 (0), 19 jaar geleden

ik zal even kijken of dit kan al vast bedankt voor het meedenken

Bouke1401 (0), 19 jaar geleden

het probleem is nu opgelost. gasklep word elek bediend en erzat een contactonderbreking in ander gasklephuis monteren was de oplossing.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Mercedes-Benz A-Klasse of stel zelf een nieuwe vraag.