Mercedes-Benz 300: houd in bij warme motor

Bouwjaar: 1992, Brandstof: Benzine, Motorcode: 3.0 12v 6cilinder

Ik heb een mercedes 300ce die bij koude motor goed loopt en trekt en niet inhoud, heb ik een paar kilometer gereden (warme motor) dan houd hij in bij ongeveer 3000-3500 toeren. De motor sputtert dan, hij schakelt verder goed en de pakkingen onder de gasklep zijn heel, en zo ik gezien heb de vacuum slangetjes ook. hij start verder goed, maar bij koude motor moet ik een beetje langer doorstarten dan bij warme motor maar ik neem aan dat dit goed is. Ik zou graag horen wat het kan wezen enof er meer zijn die dit probleem hebben gehad

m.v.g Waatze

waatze

Geplaatst door waatze (0) PRO , lid sinds 15 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Mercedes-Benz 300? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

9 Reacties

cor9 (0) PRO, 13 jaar geleden

verdelerkap nazien --beste is als de storing zich voordoet aan motorscoop aansluiten en scoopbeelden goed bekijken daar het zeker moet te zien op de onstekingbeelden
suc6

waatze (0) PRO, 13 jaar geleden

goedendag cor9 , de verdeler en rotor en bougiekabels en bougies zijn al vervangen, dus ik denk niet dat het dar aan kan liggen.

m.v.g waatze

cor9 (0) PRO, 13 jaar geleden

en op de scoopbeelden van motortester met warme motor, moet te zien zijn, verder benzinefilter hoe zit het daarmee.
uitlaat gas waarde ??? enz wat heeft u nog allemaal gecontroleert of gemeten ????

volvoc80 (0), 13 jaar geleden

ik heb zelfde probleem ,heb je al opgelost ,bedankt

isar (0) PRO, 13 jaar geleden

sarer--als u niet bang bent om hem aan een motortester aan te sluiten en de scoopbeelden te bekijken zult u volgens mij u probleem kunnen oplossen .
suc6

volvoc80 (0), 13 jaar geleden

ik heb verdelerkap rotor , bougie s en bobine kabel vervangen.heeft niets geholpen.
mijn probleem is als auto koud is start en loopt stationair goed . na 15 min slaat motor af .op dat moment heeft geen vonk.
ik denk aan bobine of vliegwielsensor.ik heb bobine getest is goed alleen ik weet niet waar vliegwiel sensor is .weet je waar ik moet zoeken?
Mercedes 300 se bw jaar 1993. 6cil. benzine.bedankt Isar

isar (0) PRO, 13 jaar geleden

sensor omgeving boven starter is te meten met ohmmeter +/- 612ohm aan stekker op transiterblok-bobijn hoe getest en hoeveel m/m vonk trek ze en welke kleur en hoeveel kilo volt - indien alumiumbehuizing vervangen

volvoc80 (0), 13 jaar geleden

Het is een alumiumbehuizing ,ik zal orgineel bestellen allebij .bedankt isar .ik laat je weten .

volvoc80 (0), 13 jaar geleden

Ik heb orginele bobine besteld en gemonteerd .motor slaat nog steeds af na 15 minuten stationairdraaien.
waar kan ik modul vinden in de auto ?

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Mercedes-Benz 300 of stel zelf een nieuwe vraag.