Mercedes-Benz Slk-Roadster: Ik heb de volgende Problemen met deze 230 komp

Bouwjaar: 1997, Brandstof: Benzine, Motorcode: 230 Kompressor

Hallo Ik heb de volgende 3 problemen met een slk 230 kompressor.
De eerste: Hij heeft weinig vermogen soms, stottert hij bij het gasgeven als hij dat doet trekt hij na de 3000 tpm wel door als een speer.
Nokkenaspositie sensor is laatst vervangen, en heb de kompressorkoppeling getest die werkt naar behoren. Luchtmassameter????

De tweede: Onlangs gebruikte teller gemonteerd, van de oude werkte de wijzers niet nu deze erin zit vallen na 10 seconden de dispays weg zet ik het contact uit
en weer opnieuw aan werken ze weer waarna ze na 10 sec weer weg vallen. Dit is meestal 1 op de 10 keer doet hij het wel naar behoren. ook deze teller kapot??

De derde: De centrale vergrendeling werkt niet de richtingaanwijzers reageren wel en de sleutel heb ik getest, waar kan ik dit zoeken?

Alvast bedankt

GvanEck

Geplaatst door GvanEck (0) PRO , lid sinds 14 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Mercedes-Benz SLK-klasse? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

1 Reactie

daanmb (0) PRO, 12 jaar geleden

hallo is het de motor met de roode deksel zo ja zit er olie in de buisen van de luchtmassameter? en of in de intercooler van de compressor zo ja cartervetielatie montjes in het inlaatspruit verstopt bij de nieuwe montjes alsj je ze gaat vervangen zijn groter.trug slag klepje ook beteen vervangen
kan ook de luchtmassameter zijn bij vervangen wel waardes rezeten

vacumpomp centrale vergrendeling die in de achterbak licht is die niet stuk waterlekage op pomp?

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Mercedes-Benz SLK-klasse of stel zelf een nieuwe vraag.