Mercedes-Benz Slk-Roadster: Kompressor

Bouwjaar: 1998, Brandstof: Benzine, Motorcode: 230 Kompressor

Goedendag,

ik heb een vraag omtrent bovenstaande auto.
Nadat de auto 3 weken stilgestaan had was de accu leeg, deze heb ik overgestart met start kabels (niet opgelet of ik eerst negatief of positief heb aangesloten)...De auto gaf bij het aansluiten van de kabels een piepje en vervolgens startte hij prima.Toen ik ging rijden viel me op dat de Kompressor niet werkte, ik hoorde bij het gasgeven een doffe knal.Tevens werken ook de knipperlichten niet.Ze branden wel maar knipperen niet.kan ieumand mij helpen of dit probleem eigenhandig is op te lossen of dat ik ermee naar de garage moet.Ik kan in de handleiding niet achterhalen om welke zekering het evt. zou gaan.Zover ik kan zien is er geen zekerink kapot.

bvd voor jullie reacties!

Jos

joskamps

Geplaatst door joskamps (0) , lid sinds 13 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Mercedes-Benz SLK-klasse? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

1 Reactie

spanbandje (0) PRO, 13 jaar geleden

Je zou een harde reset kunnen proberen, door de accu min pool 1 minuut los te halen en terug te plaatsen, en kijken wat de wagen daarna doet, je staat soms verbaast wat zo`n reset kan doen.
succes Marcel.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Mercedes-Benz SLK-klasse of stel zelf een nieuwe vraag.