Mercedes-Benz 190: in de auto is het warm

Bouwjaar: 1987, Brandstof: Benzine, Motorcode: 2.3

Beste kenners,

In mijn auto wordt het erg warm ondanks dat de kachel uit staat. Aanvankelijk dacht ik dat er warme lucht in de auto bleef stromen door een defect aan de kachelkraan maar dat is niet het geval. Dat bleek gisteren bij een bezoek aan een garage. Met de werking van de kachelkraan is niets mis mee. Hij blaast koude lucht als dat moet en warme lucht als je dat zo instelt. Mijn klacht is dat, zodra de motor op bedrijfstemperatuur is, het erg warm in de auto wordt maar wat daarvan de oorzaak is weet men niet. Misschien hebben jullie iets aan deze aanwijzing. Als de motor op bedrijfstemperatuur is begint het erg warm in de auto te worden en dat is duidelijk voelbaar als je je hand aan de onderkant van de asbak legt. De temperatuur van de motor is goed. Iemand een idee?

Alvast dank.

Mvgr

Werner

VW Golf VII

Geplaatst door VW Golf VII (0) , lid sinds 16 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Mercedes-Benz 190? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

3 Reacties

VW Golf VII (0), 16 jaar geleden

Niemand????

sjaak10918 (0) PRO, 16 jaar geleden

blijft waarschijnlijk toch de kachelradiator (iets) doorstromen terwijl deze dicht zou moeten staan. Bij veel lucht erlangs blazen (ventilator hard aan) zal de kachelradiator wel afkoelen en wordt de lucht wel koud (voor je gevoel), maar als er continue langzaam lucht langs stroomt, neemt deze lucht wel steeds warmte mee de auto in en wordt het warm in de auto.

Harry4233 (0) PRO, 16 jaar geleden

Denk het zelfde als sjaak, leg anders even zon digitaal temperatuurmetertje met zon voeler in je uitstroomrooster kun je de temperatuur zien

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Mercedes-Benz 190 of stel zelf een nieuwe vraag.