Mercedes-Benz C-Klasse: injectiemotor

Bouwjaar: 1997, Brandstof: Diesel

Wij hebben sinds een week het probleem dat het lichtje rechts op het conrolepaneel epc gaat branden. Wij hebben vandaag ons voertuig laten uitmeten via de computer en het blijkt volgens de garagist de injectiemotor te zijn. Het is heel vervelend om hiermee te rijden. Het voertuig heeft het niet altijd maar als het lichtje begint te branden schakelt het voertuig zich naar een noodsysteem en kan je gewoon niet voldoende meer rijden. 30 à 40km/h en schokt en trilt heel hard. Best wel vervelend. Na de meting hebben we vernomen dat dit best wel een dure grap is!!! 2395 euro volgens garagist! Best wel een heel bedrag.
Ik ben gaan opzoeken op het internet waarbij ik bij deze site terecht kwam en een aantal dingen hierover terug heb gevonden. Nu heb ik bij iemand gelezen die de injectiemotor toch heeft laten vervangen, dat die er nog steeds niet vanaf is. Dan doe je uiteindelijk zo een grote kosten en als je er dan niet vanaf bent, denk je nadien ook even van waarom heb ik dat laten doen. Dit kostprijsje is niet niks!
Kan iemand hier toch meer raad over geven want dit is echt een tweestrijd van wat ik nu moet doen.

biewou

Geplaatst door biewou (0) , lid sinds 16 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Mercedes-Benz C-Klasse? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

1 Reactie

poppekast (0) PRO, 16 jaar geleden

ben je bij de dealer geweest?

en je kunt altijd eens naar een andere garage gaan voor een second opinion

gr. marco

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Mercedes-Benz C-Klasse of stel zelf een nieuwe vraag.