Mercedes-Benz 0: injectorhouder met lucht

Bouwjaar: 1982, Brandstof: Benzine, Motorcode: 116 963

ik heb een injectorhouder kapot van een M.B. 380SE. deze houders zijn d.m.v. een luchtleiding met elkaar doorverbonden.volgens de dealer betreft dit een amerikaanse motor met"extra "luchtinjectie". hij wist wel wat ik bedoelde,maar kon geen onderdeelnummer vinden. weet iemand het originele nummer van deze houders? motor- en chassisnummer kloppen wel. b.v.d.

michel7720

Geplaatst door michel7720 (0) , lid sinds 18 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Mercedes-Benz 0? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

5 Reacties

spanbandje (0) PRO, 15 jaar geleden

Als de dealer het chassis nr heeft kan deze dit onderdeel zo opzoeken, ze moeten dit wel willen, als je deze wagen voor een beurt brengt moeten ze het ook opzoeken, anders hebben ze ook nog ondersteuning van MB techniek.
succes Marcel.

michel7720 (0), 15 jaar geleden

[quote=spanbandje]Als de dealer het chassis nr heeft kan deze dit onderdeel zo opzoeken, ze moeten dit wel willen, als je deze wagen voor een beurt brengt moeten ze het ook opzoeken, anders hebben ze ook nog ondersteuning van MB techniek.
succes Marcel.[/quote]
magazijnman is een goede bekende,we hebben de tekeningen uitgeprint maar hier staat alleen de injector + afdichtrubber op. de luchtleiding staat ook op tekening maar de houder niet. het blijkt toch iets speciaals te zijn

spanbandje (0) PRO, 15 jaar geleden

Dan weet hij ook waar hij heen moet bellen als hij iets speciaals heeft, daar heeft hij ondersteuning voor, tot in duitsland toe.

succes Marcel.

michel7720 (0), 15 jaar geleden

het is een duitse wagen, we gaan morgen i.d.d. bellen met duitsland

michel7720 (0), 15 jaar geleden

nogmaals gezocht op de computer bij mercedes en nu blijkt dat deze houder zeer onduidelijk op tekening staat bij de cilinderkop onder de benaming "afscherming". op goed geluk besteld en de goede onderdelen gekregen.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Mercedes-Benz 0 of stel zelf een nieuwe vraag.