Mercedes-Benz 0: demontage kontaktslot model WDB124

Bouwjaar: 1994, Brandstof: Diesel, Motorcode: 250 DIESEL

Hallo,
weet er iemand hoe je het cilinderslot demonteerd bij dit type Mercedes ?

normaal dacht ik met een klein staafje vooraan ergens induwen maar ben
er niet zeker van ?

Alvast bedankt voor de reactie

Groetjes
Johan

diddl

Geplaatst door diddl (0) , lid sinds 19 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Mercedes-Benz 0? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

4 Reacties

anoniem-1573996169 (0), 15 jaar geleden

ik twijfel,zit er aan de voorkant waarop je kijkt niet een heel klein gaatje waarin je een pinnetje moet steken en dan het slot op een bepaalde stand draaien,of eerst het slot op een bepaalde stand zetten en dan pinnetje erin.

anoniem-1573996169 (0), 15 jaar geleden

even de zoekfunctie gebruiken van deze site en dan intypen kontactslot of contactslot

berendonck (0) PRO, 15 jaar geleden

Plastick ring verwijderen (trek je er zo af). Slot in de stand draaien zodat de 2 gaatjes voor elkaar ziiten, 2 pennen maken van +/- 2mm, schuine kanten aan slijpen van 45 graden deze erin duwen met de schuine kanten naar elkaar toe, nu kan je het slot er uit trekken compleet met de stalen bus die er omtoe zit.

diddl (0), 15 jaar geleden

[quote=berendonck]Plastick ring verwijderen (trek je er zo af). Slot in de stand draaien zodat de 2 gaatjes voor elkaar ziiten, 2 pennen maken van +/- 2mm, schuine kanten aan slijpen van 45 graden deze erin duwen met de schuine kanten naar elkaar toe, nu kan je het slot er uit trekken compleet met de stalen bus die er omtoe zit.[/quote]
Inderdaad zo was het :-)
Je moet 2 pinnetjes gebruiken en dan is het "kinderspel" ;-)

Bedankt voor de tips !!!!!!!!!!!!

Vriendelijke groeten
Johan

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Mercedes-Benz 0 of stel zelf een nieuwe vraag.