Mercedes-Benz 0: MB 190D voelt instabiel aan onder het rijden

Mijn MB 190D is goed onderhouden door de garage en een bandenbedrijf, maar plots is hij vooral achter instabiel geworden. Alles is nagekeken en zit vast (geen gebroken delen / stabilisatiestang) en in orde bevonden. De 4 schokbrekers zijn vervangen en ook de twee rubber koppelschijven in de aandrijfstang tussen versnellingsbak en cardanas. De auto is koersvast (geen stuurcorrecties nodig onder het rijden) maar hij voelt af en toe heel slingerig aan en soms rukachtig. Vooral achterin voelbaar. Graag een advies. Voor mijn idee blijft het testen van de veren over, maar hoe kun je de kwaliteit ervan goed meten: voel- en zichtbaar is er niets fout aan.

JVallen

Geplaatst door JVallen (0) , lid sinds 15 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Mercedes-Benz 0? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

2 Reacties

Hans4040 (330) PRO, 15 jaar geleden

weet je zeker dat je geen gebroken veer hebt?

CARS&MOTORS (0) PRO, 15 jaar geleden

controleer de uiteinden in de draagarm eens goed
daar breken ze achter meestal
en cvoor boven in

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Mercedes-Benz 0 of stel zelf een nieuwe vraag.