Mercedes-Benz V-Klasse: Invetten gloeibougies bij montage

Bouwjaar: 2000

Welk vet schrijft MB voor voor het invetten van nieuwe gloeibougie's? Is Lube een goed plan? Alleen de draad of ook het gladde deel tot de stift?

HeliGert

Geplaatst door HeliGert (0) , lid sinds 18 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Mercedes-Benz V-Klasse? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

2 Reacties

Roland10244 (0), 18 jaar geleden

Het autopartscenter waar ik de gloeibougis haal hebben mij keramische spray geadviseerd omdat dit aan zeer hoge temp weerstaat. Heb het gebruikt voor mijn vito. Dit product zou aangewend worden voor montages die oooit misschien wel eens los moeten een aan hoge temp onderhevig zijn

HeliGert (0), 18 jaar geleden

Roland, bedankt voor je reactie. Keramische spray lijkt mij persoonlijk niet helemaal geschikt omdat ik me afvraag wat daar na een paar jaar van overblijft. Navraag leerde dat mercedes een wit vaseline-achtig vet gebruikt. Verkopen doen ze het niet(Arnhem) De automaterialenzaak adviseerd nu Lube van WoMi Automotive met een temperaruurbereik van -180 tot 1200 graden Celcius.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Mercedes-Benz V-Klasse of stel zelf een nieuwe vraag.