Mercedes-Benz 270: Kachel 1 kant warm andere kant koud

Bouwjaar: 2001, Brandstof: Diesel, Motorcode: ml 270cdi

Hallo

We hebben hier een 270cdi daar blaast de verwarming links koude lucht en kun je wel warmer zetten maar blijf koude lucht blazen en rechts reageert wel op de temperatuur die je insteld. Als ik de foutcode's uitlees is er 1 foutcode B1021 Ventilatorschak. ventilator achter {alleen als boosterventil gemonteerd kortsluiting of stationair.
Kan die code er mee te maken hebben of staat dat er los van? Ik neem aan dat er ergens een stel motor moet zittendie dan links een klep moet regelen iemand een idee waar die zit? Of heeft iemand andere oplossing.

Alvast bedankt

opel 95

Geplaatst door opel 95 (0) PRO , lid sinds 16 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Mercedes-Benz 270? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

3 Reacties

opel 95 (0) PRO, 13 jaar geleden

Voor bij koelvloeistof reservoir zit ook een pompje als ik op de stekker meet heb ik geen stroom.Kan dit er ook mee te maken hebben?

izzi (0) PRO, 13 jaar geleden

wij hebben ooit meegemaakt dat het circulatiepompje dat je zegt in kortsluiting lag en daardoor het bedieningspaneel van de verwarming defect is geraakt , weet wel niet meer wat de klacht was toen

opel 95 (0) PRO, 13 jaar geleden

probleem is opgelsot het motortje dat aan de linkerkant de klep voor warm of koud moet bedienen was kapot
heb er een nieuwe in gezet en doet weer prima

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Mercedes-Benz 270 of stel zelf een nieuwe vraag.