Mercedes-Benz 270: Carkit neemt uit zichzelf of juist helemaal niet op.

Bouwjaar: 2002, Brandstof: Diesel, Motorcode: 2,2

Heren, dames (als die er zijn),

Mijn vader heeft een 270 met orginele carkit. Het probleem is inderdaad dat je hem kan bellen (hij moest een Nokia 6310 nemen van Mercedes), maar dat je daar in de auto niets van merkt, of er komt een mededeling "oproep accepteren?", maar welke knop je ook drukt, er valt niets te accepteren, of soms neemt de auto op zonder dat je het weet.
Vroeger werkte het wel, maar mij vader vermoede dat na een APK beurt bij mercedes het niet meer werkt. De telefoon is uitstekend, ook de navigator en de radio.
Tijdens de APK werd verteld dat de dieselpomp moest worden vervangen (die zou lekken) en de koplamp was niet af te stellen. Samen E1500,= Mijn vader zei "deze auto staat binnen, als hij diesel lekt had ik dat moeten merken, en ook pompt hij uitstekend de brandstof naar de motor. Wat verwacht u nog meer van de pomp?". Bij een gewone APKboer was het afstellen van de koplamp ook geen probleem en ook het lekken van de pomp werd niet geconstateerd.
Al met al balen we van dit probleem en hebben we ook geen vertrouwen meer in de Mercedes garage. Echter: we zijn zelf handig, en hebben ons eigen OBD apparaat. We horen graag van iemand die hiermee weg weet.
De craddle zit in de armsteun met een spiraalsnoer.

Hinter der Sterne

Geplaatst door Hinter der Sterne (0) , lid sinds 14 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Mercedes-Benz 270? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

4 Reacties

eddyarc (100), 14 jaar geleden

controleer de contakten van de houder die durven na lange tijd of veel gebruik wel eens slecht contakt geven of niet meer veerkrachtig genoeg zijn.

Hinter der Sterne (0), 14 jaar geleden

Hebben we als eerste gedaan, dat hielp niet.

nicwil (0) PRO, 14 jaar geleden

vermoet spiraalsnoer vervangen kom wel meer voor

Hinter der Sterne (0), 11 jaar geleden

De auto werd ingeruild, en de garage beaamde dat het spiraalsnoer vaker stukging en dat zij deze gingen vervangen. Opgelost.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Mercedes-Benz 270 of stel zelf een nieuwe vraag.