Mercedes-Benz 300: kachel blaast allen warme lucht

Bouwjaar: 1992, Brandstof: Diesel

auto betreft een mercedes 300 D bouwjaar 1992 , de kachel blijft warme lucht blazen ook als je de kachel op koud zet, het is een electrisch geregeld systeem, wie heeft dit probleem al eens bij de hand gehad. ik heb al horen zeggen dat het een thermostaat klep was ? .

GERRIT3631

Geplaatst door GERRIT3631 (0) PRO , lid sinds 19 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Mercedes-Benz 300? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

3 Reacties

Harry4233 (0) PRO, 17 jaar geleden

Thermostaatklep?? kijk es onder je motorkap bij de accu, voor de accu zie je 2 kleine ronde potjes met ingaande en uitgaande waterslangen , deze potjes de zogenaamde kachelkranen zitten vast, je kunt ze demonteren vrij eenvoudig en even testen door er stroom op te zetten dan hoor je ze wel opengaan of in jou geval dan niet, deze zijn vaker kapot. Even de sloop bellen voor een setje andere is mijn devies.

jean (0) PRO, 17 jaar geleden

HARRY N heeft gelijk betreft je probleem, op de potjes eens een paar maal tikken doen ze meestal terug werken indien ze uiteraard spanning krijgen

GERRIT3631 (0) PRO, 17 jaar geleden

Ik Ga Het Even Proberen, Ik Weet Dat Ie Wel Spanning Krijgt , Dus De Klepjes Zullen Wel Vast Zitten. Bedankt Voor De Reakties

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Mercedes-Benz 300 of stel zelf een nieuwe vraag.