Mercedes-Benz 300: voorgloeilampje licht weer op na het aanslaan van de motor

Bouwjaar: 1998, Brandstof: Diesel, Motorcode: 3.0

betreft Mercedes Benz 300 turbo diesel avantgarde uit 98 ........ ik zet hem op contact , voorgloeilampje brandt gewoon .... na het uitgaan van het lampje start ik de motor .......vervolgens gaat het lampje weer branden en na ongeveer een minuut dooft het lampje weer .......verder is er ook niks aan de auto te vernemen . Waar kan dit aan liggen ? relais misschien ??

groetjes Thijs

Cadillac1494

Geplaatst door Cadillac1494 (0) , lid sinds 19 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Mercedes-Benz 300? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

4 Reacties

mart-vervoort (0) PRO, 17 jaar geleden

gloeier kapot

marinus (0), 17 jaar geleden

Thys, ik ben als volg te werk gegaan:als eerste heb ik de stekker van de gloeispiralen boven het linkerspatbord losgemaakt en met een draadje op de + pool en de respectivelijke aansluitingen naar de spiralen getest. cil 1 was de boosdoener. rot werk om de turboveerdeelbuis uit te bouwen. 2 verborgen boutjes waar ik ternauwernood bij kon. een imnus bout opde gasverdeelklep en een klemboutje voor de gasretour leiding. daarna was het even sleutelen. na montage ging na het starten dat lampje niet uit. ik heb de reset knop ingedrukt en bij de volgende start , eerst de sleutel er uit halen,bleef het wel uit. niet een werkje van een cent. Ik zou ze alle zes maar gelijk verwisselen. dit was voor mij de eerste maal bij 1444.444 km marinus

marinus (0), 17 jaar geleden

ik bedoel 144444 km. sorry marinus

Cadillac1494 (0), 17 jaar geleden

dus waarschijnlijk de gloeispiralen ......ik zal ze vervangen

bedankt voor de informatie

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Mercedes-Benz 300 of stel zelf een nieuwe vraag.