Mercedes-Benz C-Klasse: Kan niet starten met de sleutel

Bouwjaar: 1994, Brandstof: Diesel, Motorcode: C200

Beste mensen,

Mijn auto start niet meer met de sleutel...mijn startmotor is wel goed want ik start hem nu buiten om. Als ik mijn sleutels in het contact doe, draai hem om net voor dat ik de motor start en bij het laatste "draai stand" doet hij niets...waar kan dit aan liggen..

Gr. Patrick

Mercedes84

Geplaatst door Mercedes84 (0) , lid sinds 17 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Mercedes-Benz C-Klasse? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

7 Reacties

Santa (0), 16 jaar geleden

Kennelijk aan je contactslot?

Mercedes84 (0), 16 jaar geleden

Hoe kan ik deze het beste gaan vervangen en hou ik dan wel dezelfde sleutel?? (heb er niet echt kaas van gegeten hahaha) of kan het ook zijn dat er een kabeltje los is getrilt of iets dergeljiks??

Gr. Patrick

Bril (0) PRO, 16 jaar geleden

Ik denk ook dat het contactslot is je kan bij een mercedes dealer een slot met de juiste sleutel code bestellen dan blijft alles zo als het nu is met de zelfde sleutels.Als je een cilinderslot gaat bestellen moet je wel de papieren van de auto mee nemen en je rijbewijs.

Gr Dirk

mobiel (0), 16 jaar geleden

Als het kontaktslot stuk is,hebben ze meestal wel even een tijdelijke die ze er in zetten.Ze bestellen dan gewoon een nieuw slot voor je.Ze moeten inderdaad wel je gegevens hebben.Het verwisselen voor hun is een paar minuten werk.gr,Henk.

Mercedes84 (0), 16 jaar geleden

Wat gaat zo'n apparaat mij ongeveer kosten?? misschien is het het allemaal wel niet meer waard...en kan het misschien wel oplossen met een startknop...het kabeltje naar binnen trekken en een druk knop erop....tenzij de prijs erg mee valt...

Gr. Patrick

mobiel (0), 16 jaar geleden

Je kunt in elk geval even informeren wat het kost,en kijken wat je verder er mee doet.gr,Henk.

vwfan (5) PRO, 16 jaar geleden

ik zou eerst het elektrisch gedeelte van je contactslot afhalen en kijken of ik hem via het elektrisch gedeelte kan starten. let wel op dat als je een startonderbreker (origineel in de sleutel) hebt zitten dat je wel de sleutel in het contactslot doet. als hij dan niet start zou ik beginnen met het elektrisch deel te vervangen. je kunt ook meten op het electrisch deel of er spanning uitkomt. als dit wel zo is zou ik de aanstuurdraad op de startmotor contr. of de spanning dan daar wel aankomt.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Mercedes-Benz C-Klasse of stel zelf een nieuwe vraag.