Mercedes-Benz C-Klasse: Kan sleutel in contact niet draaien

Bouwjaar: 1993

Hallo

Mijn auto staat geparkeerd met stuurslot aan. Ik kan de auto open (met de sleutel) maar als ik hem (na de startonderbreking uit te schakelen) wil uit stuurslot halen en starten, kan ik mijn sleutel niet draaien in het contact. Iemand die weet wat ik moet doen?

Alvast bedankt!
Judie xxx

Judie

Geplaatst door Judie (0) , lid sinds 18 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Mercedes-Benz C-Klasse? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

4 Reacties

Roger10209 (0), 16 jaar geleden

Is dit de eerste maal dat dit hapert ?je kan proberen met het stuur eens goed te schudden terwijl je de sleutel probeerd te draaien ik denk dat de stuurslotvergrendeling een beetje stug gaat succes!

Judie (0), 16 jaar geleden

Is inderdaad de eerste keer, heb al geprobeerd door schudden en trekken, maar helpt niets. Ook anderen hebben al geprobeerd zonder succes... Bedankt voor je snelle reactie! x

Bart449 (0) PRO, 16 jaar geleden

Probeer eens met je reservesleutel? Blijven proberen is de boodschap. Gebruik aub geen olie hé, maak je het alleen maar erger.
Mvg

Judie (0), 16 jaar geleden

[quote=Bart449]Probeer eens met je reservesleutel? Blijven proberen is de boodschap. Gebruik aub geen olie hé, maak je het alleen maar erger.
Mvg[/quote]
bedankt voor je reactie! Ook de reservesleutel biedt geen oplossing.. x

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Mercedes-Benz C-Klasse of stel zelf een nieuwe vraag.