Mercedes-Benz 190: Kilometer Teller

Bouwjaar: 1991

Hoi,

Ik had mijn teller eruit gehaald om het controle lampje van de handrem te vervangen omdat ik dacht dat deze kapot was. Dit bleek niet zo te zijn, maar sinds ik de klok terug heb geplaatst werkt alleen nog het lampje van de accu en zelfs de brandstofmeter, oliedrukmeter en temp.meter doen het niet.
Nou heb ik zelf niet zo veel verstand van electro. in de auto, maar ik dacht ik meet of er spanning zit op de gaatjes van de stekker die daar bij hoort. Met alleen contact aan, als de controle lampjes aan horen te zijn had ik maar twee met spanning, toen de motor draaide en het controle lampje van de accu uit is was er nog maar een gaatje met spanning. Is het nou veilig om aan te nemen dat de klok werkt en het probleem ergens anders ligt? Waar zou het dan aan kunnen liggen, want de sensoren zijn natuurlijk niet allemaal kapot gegaan tegelijk, verder kan ik me echt niet indenken wat ik gedaan zou moeten hebben om het te slopen. Mocht er een regelkastje zijn, waar zit ie dan, hoe herken ik hem en hoe controleer ik of ie kapot is. Alvast bedankt voor de moeite.

MVG
ROB

Weskes

Geplaatst door Weskes (0) , lid sinds 18 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Mercedes-Benz 190? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

3 Reacties

SWONNIE (0) PRO, 18 jaar geleden

zekeringen controleren
vr.gr.

Weskes (0), 18 jaar geleden

Dat had ik al gedaan, maar ze lijken allemaal in orde.

Weskes (0), 18 jaar geleden

Ik heb de zekeringen nagemeten, bleek dat er een geen contact maakte, opnieuw erin gedaan, nou werkt alles weer zo als het hoort.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Mercedes-Benz 190 of stel zelf een nieuwe vraag.