Mercedes-Benz V-Klasse: knipperlichten V220/Vito 112

Bouwjaar: 2000, Brandstof: Diesel, Motorcode: 2,2CDI

Heb een electrische storing;

Als ik de verlichting inschakel van de auto gaan de richtingaanwijzers snel knipperen alsof er een lampje kapot zou zijn,dit is niet het geval.Hij doet het zowel naar recht en ook naar links.
Als ik een aanhanger achter de auto hang en ik stop de stekker er in dan doen de knipperlichten van de auto (achter)het niet meer.Het rechter achterlicht van de aanhanger doet het ,links niet.Remlichten doen het gewoon en de knipperlichten dus niet.

Ik heb vervangen; AFC module van Jaeger,voor de controle van de aanhangerknipperlichten en ook de CC module van Jaeger die de verlichting zelf controleert.Ook het stopcontact aan de auto heb ik vernieuwd.Nog steeds de zelfde storing,bij verschillende aanhangers/lichtbalken zelfde storing.

De beide Modules krijgen stroom en hebben massa,dus wie heeft er een idee wat ik nog meer kan doen?De verlichting gewoon aan de autoverlichting koppelen kan niet want dan functioneert de controle niet meer en daarvoor zijn de draadjes voor de verlichting,(JA JA Mercedes:-))te dun en zullen dan een beetje gaan roken denk ik.

Jeroen

sleen42

Geplaatst door sleen42 (0) , lid sinds 14 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Mercedes-Benz V-Klasse? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

1 Reactie

sleen42 (0), 10 jaar geleden

Zo,opgelost;

alles er af gehaald en weer opnieuw aan gesloten,werkt weer zoals het hoort maar weet helaas niet waar het nou aan gelegen heeft.

Jeroen

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Mercedes-Benz V-Klasse of stel zelf een nieuwe vraag.