Mercedes-Benz Vito: koelwater bruist het reservoir uit.

Bouwjaar: 1999

wij hebben een vito V 230 waar het koelwater uit het reservoir bruist. We hebben de koppakking al vervangen en ook is de kop afgeperst. wat kan de oorzaak zijn van de hoge druk in het koelsysteem.

ferry3022

Geplaatst door ferry3022 (0) , lid sinds 18 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Mercedes-Benz Vito? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

5 Reacties

hans3964 (0) PRO, 18 jaar geleden

is de radiateur wel goed als deze verstopt zit of te weinig koelt zal de motor te warm worden en de druk te hoog worden en dan gooit hij het water eruit,en hoe ist met je thermostaat gaat die wel open

mark7253 (0) PRO, 18 jaar geleden

schoepenwiel vd waterpomp mischien los op de as?

pielie (0) PRO, 18 jaar geleden

is de radiateurdop wel goed.

marcel1 (0) PRO, 18 jaar geleden

Dit doet mij inderdaad ook denken aan een radiateurdop die niet goed afsluit,hierdoor kun je geen druk opbouwen in het systeem en zal het kookpunt dus lager liggen m.a.w.de koelvloeistof zal eerder gaan koken. Laat je het nog even weten als je iets gevonden hebt? Succes Marcel

jhl (0) PRO, 18 jaar geleden

heb dit meegemaakt : barstje in motorblok!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! aiaiaiaiai

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Mercedes-Benz Vito of stel zelf een nieuwe vraag.