Mercedes-Benz Clk: Kofferbak gaat niet meer open

Bouwjaar: 2000, Brandstof: Benzine, Motorcode: 2.0

Beste problemcar gebruikers,

Ik zit met een zeer merkwaardig probleem en hopelijk kunnen jullie mij helpen.

Gisteravond ging het alarm spontaan af (achteraf bleek er een motvlinder in de auto te vliegen) na het alarm te hebben uitgeschakeld bleef het lampje op de kofferbak ontgrendeling op het middenconsole branden. Kofferbak zat wel gewoon dicht, vandaag maar eens gekeken naar het probleem maar kom er niet uit. Het geluidsignaal van de deurvergrendeling werkt niet meer, lampje op de kofferbak ontgrendeling brand nog steeds en de kofferbak gaat nu helemaal niet meer open. Boordcomputer geen geen Mailfuntction aan. Weet iemand hoe ik de kofferbak open kan krijgen en weer kan laten functioneren zoals het hoort.

Met vriendelijke groet,
Patrick

Mercedes84

Geplaatst door Mercedes84 (0) , lid sinds 17 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Mercedes-Benz CLK? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

14 Reacties

Mercedes84 (0), 12 jaar geleden

Helaas nog geen reacties is het probleem te kritisch?

Hans4040 (320) PRO, 12 jaar geleden

Ik zou zeggen, als hier niemand een oplossing heeft, bel eens met een Mercedes dealer..
Niet alle antwoorden liggen hier op de plank.

Mercedes84 (0), 12 jaar geleden

Dat heb ik inmiddels gedaan en denken aan een kopt slot of kapot motortje maar durven ze niet met zekerheid te zeggen. De kofferbak klep moet eerst open :-)

jan5047 (0) PRO, 12 jaar geleden

kun je niet in de koffer door middel; van een ski luik of heeft deze dat niet ? even de achterbank leuning verwijderen

Mercedes84 (0), 12 jaar geleden

Ik kan wel in de kofferbak komen maar dan kom ik niets verder. Ik hoor de motor van de deursloten wel draaien maar zodra ik op de sleutel de kofferbak wil openen dan hoor ik niets. Ik heb alle zekeringen nagekeken en zijn allemaal goed. Zowel mechanisch als electrisch heb ik geen succes om hem te openen. Het lampje op het middenconsole blijft branden en geeft aan dat de kofferbak open aan, hierdoor activeert het alarm ook niet.

jan5047 (0) PRO, 12 jaar geleden

kun je ook de beplating niet verwijderen en de slot plaat losdraaien, zit er niet iets tussen , heb ook al eens zoiets bij de hand gehad zat er een doek tussen het slot en de plaat

Mercedes84 (0), 12 jaar geleden

Ik zal het eens proberen maar weet vrijwel zeker dat er niets tussen zit. Wordt vervolgd!

willy9 (0) PRO, 12 jaar geleden

nieuw slot .
suc6

Mercedes84 (0), 12 jaar geleden

Ohh...nou daar ben ik dan lekker mee..haha. Zal wel een behoorlijk kostenplaatje aan hangen denk ik. Bedankt voor je reactie.

ford-12 (0), 12 jaar geleden

Hoi,
Ik ben maar aan het mee denken .Hoe zit het met de accu is de spanning niet te laag (leeg). Is dit niet het geval doe de accuklemmen eens 5 min los en probeer het dan nog eens het zaakje reset dan. Zo niet raad pleeg de garage.

Mercedes84 (0), 12 jaar geleden

Ford-12 Bedankt voor je reactie,ik ga dat ook maar eens proberen, niet geschoten is altijd mis. Zodra ik de oplossing heb gevonden dan laat ik het weten.

willy9 (0) PRO, 12 jaar geleden

optie -koffer buiten gebruik laten en wachten -wachten --tot u het moe word van wachten.

gr

Mercedes84 (0), 11 jaar geleden

Ik zal deze tpoic even sluiten. Het is opgelost.

Dit geintje heeft mij 300 euro gekost. En wat is het ??? een zekering. Naar Duitsland geweest naar de dealer, deze heeft gezocht en bleek een zekering defect te zijn. Auto lateren resetten en hij werkt weer.. Zekering 80 cent de rest uurloon.

Hans4040 (320) PRO, 11 jaar geleden

Mooi zo...bedankt voor de feedback.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Mercedes-Benz CLK of stel zelf een nieuwe vraag.