Mercedes-Benz 200E automaat: komt niet op toeren

Bouwjaar: 1992

Ik heb een wagen een 200e op gas geen g3 installatie,als ik ga rijden.Het is een automaat,ik ga rijden in de drive stand dan komt de wagen niet op snelheid ook als ik terug schakel naar de trekstand 1,2,3 maakt niet uit.In de d stand dan valt het toerental terug dan rijd de wagen plankgas 60 km p uur dus rijd niet door.Ik hoor een suisend geluid het is geen turbo of van de gasklep moeilijk te horen en te vinden.Wie kan mij vertellen wat er aan de hand is.Op benzine rijd de wagen niet slaat af en moet of gas gestart worden.Als ik de wagen op benzine zet hoor ik wel het relais bij de achterbank tikken dat de tank reageerd dat wel.Dit is wat ik weet.

rogiervantienen1

Geplaatst door rogiervantienen1 (0) PRO , lid sinds 20 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Mercedes-Benz 124? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

1 Reactie

arnold690 (0) PRO, 20 jaar geleden

Voel eens of de afdichting op het onderste punt van het inlaatspruitstuk nog op zijn plek zit,het is een soort van rubber dop die er wel eens uit schiet als er een keer backfire is

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Mercedes-Benz 124 of stel zelf een nieuwe vraag.