Mercedes-Benz C-Klasse: koppeling

Bouwjaar: 1996, Brandstof: Benzine, Motorcode: 180

Koppeling heeft geen druk, als ik even pomp is het weer een uur goed. Ik hem alles ontlucht en de remvloeistof ook al vervangen. Ook zie ik geen uitwendige lekages. Nou dacht ik zelf aan een inwendige lekage in 1 van de cilinders. Maar welke zou dat dan moetten zijn???

Koen

koen6346

Geplaatst door koen6346 (0) , lid sinds 18 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Mercedes-Benz C-Klasse? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

3 Reacties

frans t (0) PRO, 16 jaar geleden

meestal cilinder bij pedaal

nic (0) PRO, 16 jaar geleden

is dit na een reparatie gebeurd dan zou ik het ontluchten toch nog maar eens overdoen en dan van onder bij de bak naar boven ontluchten kan soms lastig ontluchten zijn zeker zonder persdruk tank. Is het spontaan ontstaan heb je inderdaad inwendige lekkage kan in hoofd of in hulp koppeling zitten testen door de slang onder auto naar de hulpcilinder dicht te knijpen en dan pedaal op druk houden zakt ie niet weg na tijdje druk geven, dan is het je hulpcilinder zakt pedaal nog weg zit het in de hoofdcilinder bij pedaal.

koen6346 (0), 16 jaar geleden

Ik heb de cilinder op de bak vervangen 2 dagen geleden, en tot nu toe is het goed. Dus nog maar ff afwachten...

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Mercedes-Benz C-Klasse of stel zelf een nieuwe vraag.