Mercedes-Benz C-Klasse: kortsluiting met startkabel.

Bouwjaar: 1997, Brandstof: Benzine, Motorcode: C180-16v

Hallo,

Ik zal kort houden wat gebeurd is ze hebben bij de spuiterij vekeerde accu polen aangesloten met startkabel.

Toen ik de auto terug kreeg zat de bas, koelvloeistofnieuwe lampje zat te branden, airco werkte niet, mijn fin werkte ook niet, en mijn temp in dashbord komt ie op 120 celcuis bij de file en mijn autoradio zekering van me auto die was ook stuk later heb ik ook vernieuwd.

Volgende stap heb ik bas vernieuwd, airco klima tronic werkt wel alleen komt warme lucht en geen airco in auto lijkt kachel die blaast, nieuwe regelelaar van me expansievat heb ik ook vernieuwd conc. negatief. de lampje van me niveu lampje brand afentoe. De auto heeft alle foutmelding gerest toch blijf de oorzaak houden.
Kan de oorzaak dat de km teller en acc tronic stuk kan gaan met kortsluiting alle zekering heb ik gekeken wie weet de oplossing om deze oorzaak te verhelpen.

en ik heb nog een vraag waar ligt de relais van klimatronic van mercedes c180 met bj 97.

Iemand zoiets meegemaakt en heeft hiervoor misschien een oplossing?
Hakan

Hakanx

Geplaatst door Hakanx (0) , lid sinds 15 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Mercedes-Benz C-Klasse? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

6 Reacties

anoniem-1573996169 (0), 15 jaar geleden

Toen ik de auto terug kreeg zat de bas, ?????????????????wat is bas

moderator (0) PRO, 15 jaar geleden

Brake Assistent System........

Hans4040 (330) PRO, 15 jaar geleden

is het niet handiger om de spuiterij dit te laten oplossen?
Lijkt mij toch onder hun verantwoording vallen.

mvg,
Hans.

Hakanx (0), 15 jaar geleden

Bedankt voor het alle berichten. Ik heb met spuiterij geregeld ik had paar dingen laten spuiten nu gaan ze hele auto spuiten dat ze schade hebben gericht maar nu de electronica.
De Brake Assistent System heb ik via de sloop gehaald de was makkelijk de oorzaak te vinden meteen gebruikte erin.
Nu volgende oorzaak klimatronic werkt niet wel de displays maar geen koude lucht, Fin draait niet, Koelvloeistof lampje brand, Koelvloeistof temp stijgt naar 120 celcuis of wel de dashboard 100% ze werkt doet dat is nog de vraag. Daar zit ik met de probleem kan het airco wel aan het relais liggen en waar licht de relais van klima dat kon ik nergen vinden. bedankt voor de recaties Hakan

Hakanx (0), 15 jaar geleden

Hoi iedereen nu ben ik met cambus bezig,

Ik heb van sloop k3 cambus gehaald en toeval zat in mijn auto K7 ik ga nogmaal naar de sloop om K7 te halen en proberen.

Conclusie ik heb de serie nummer gekeken maakt het weel uit of k3 of k7 is Cambus.

Mvg, Hakan

Hakanx (0), 15 jaar geleden

Ik zal kort vertellen wat allemaal vernieuwd is?

Hallo iedereen momenteel heb ik de (SAM K7), Bas remassistent, koelvloeistof niveau zender, expansie vat niveau regelaar vernieuwd.

Conclusie als ik mijn auto start is er geen probleem branden geen koelvloleistof lampje maar als ik de knopje E.C. van klimatronic aanzet gaat me koelvloeistof lampje branden en de vin gaat ook niet aan.
Bij hoge temp. van mijn motor gaat me vin ook niet aan. Ik heb wel gemeten er komt wel 13 volt spanning naar de vin maar draait niet.

Ik heb ook rechtstreeks spanning aangesloten op vin draait wel.

Wie kan mij helpen thanks de auto heeft 3 keer uitgelezen en de fout melding is Engine fout.

Is dat te maken van relais en waar zitten de andere relias ik heb wel bij (sam) vernieuwd.



Is dat te maken met de relais van de airco, en waar gaat de bedrading van fin? die eindigt ie in zekeringkast of niet dat was mijn vraag,?

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Mercedes-Benz C-Klasse of stel zelf een nieuwe vraag.