Mercedes-Benz 190: koude start 190 e 1.8

Bouwjaar: 1992, Brandstof: Benzine, Motorcode: 1.8 i

hallo allemaal mijn 190 start niet okee ; al vervangen bougie s ,kabels , rotor , verdelerkap , lucht filter ,accu . het probleem is als volgt auto heeft goede start snelheid maar duurt ca 5a 10 sec voor ie aan slaat dan pruttel ie stil aan en loopt dan okee gaat niet echt van harte nu is me op gevallen als het wat kouder weer is lees ca 10 graden en kouder, start ie wel okee , hoe warmer het weer is hoe beroerder ie aan slaat , voor de rest loopt de auto okee warme start is prima ,vgrt jeroen .alvast bedankt voor het mee denken .

jeroen

Geplaatst door jeroen (0) , lid sinds 18 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Mercedes-Benz 190? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

6 Reacties

Hans4040 (330) PRO, 18 jaar geleden

Temperatuurvoeler of koude start verstuiver defect.

mvg,
Hans.

jeroen (0), 18 jaar geleden

beste hans bedankt voor de snelle reactie waar vindt ik die tempvoeler en koude start verstuiver en hoe test ik zo iets of het stuk is vgrt jeroen

Hans4040 (330) PRO, 18 jaar geleden

Jeroen,
ik heb je een mailtje gestuurd met wat gegevens.

mvg,
Hans.

Hans4040 (330) PRO, 18 jaar geleden

En,
ontvangen?
Heb je er wat aan?

mvg,
Hans.

kale (0), 18 jaar geleden

he jeroen ik heb dezelfde auto en hetzelfde probleem
hans zou je mij ook kunnen mailen
en jeroen als je de oplossing hebt mij dan ook

met vriendelijke groeten Robert

jeroen (0), 17 jaar geleden

beste hans geprobeerd te meten maar kom niet aan de waardes die je me gemailt hebt ga nu zaterdag na bosch centrale voor het zeker te weten wat het is auto start nu nog slechter dan eerst zeker twee keer starten en de derde keer slaat ie pas aan bedankt al vast voor de hulp , vgrt jeroen

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Mercedes-Benz 190 of stel zelf een nieuwe vraag.