Mercedes-Benz C-Klasse: krakende mercedes

Bouwjaar: 1998, Brandstof: Diesel, Motorcode: 220cdi

Na een rit van ca een uur naar Amsterdam hoorde ik plotseling van het ene op het andere moment gekraak (vering? schrokbreker?) ergens aan de voorzijde. Omdat ik niet meteen aan de kant kon heb ik de auto geparkeerd in de parkeergarage . Vervolgens uitgestapt en als ik voor op de linker en rechterzijde en in het midden de auto liet veren hoorde ik duidelijk het gekraak. Ben vervolgens naar mijn afspraak gegaan en kwam uur later terug. Ik weer op de voorzijde drukken en hoorde niks meer. Auto gestart en terug gereden naar huis zonder het gekraak nog een keer te horen. Wie heeft er een idee wat dit kan zijn geweest enof dit weer terugkomt?

hag

Geplaatst door hag (0) , lid sinds 20 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Mercedes-Benz C-Klasse? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

7 Reacties

nicwil (0) PRO, 14 jaar geleden

4 x ophangrubbers torsiebaar vervangen en kogelgewrichten (fusee ) onderste draagarmen links en rechts nazien op slijtage (speling)

groetjes

dockedmarc1 (0), 14 jaar geleden

kan heel veel zijn, het zit denk ik wel in het onderstel.
het is wel raar dat het later weg was en niet terug kwam.
ik zou een garage de boel laten controleren, er willen nog wel een wat delen stuk gaan aan deze auto's, bijvoobeeld fusee kogels onder of boven veren kunnen breken stabilisator stang rubbers kunnen ook kraken.

dus laat hem maar goed nakijken om eventuele verdere schade te voorkomen.

marc

hag (0), 13 jaar geleden

nu het warmer weer is en de airco draait heb ik dit probleem na een half uurtje rijden, als ik dan ergens wil parkeren kraakt hij behoorlijk. ben ik een uurtje later terug dan is het gekraak weg. Zou het kunnen dat het iets met de airco te maken heeft en mischien hele domme vraag dat er iets bevriest?

mobiel (0), 13 jaar geleden

Hallo Hans. Nu met dir warme weer drogen de rubbers enz wat in,wat gekraak kan geven.Je kunt ze bv met wat siliconen spray wat inspuiten. Daarna controleren of het nog kraakt. Bij stilstand kun je het stuur wat heen en weer draaien,als het dan kraakt is het ws een van de onderste fusee kogels die droog is en mischien speling op zit. gr,Henk

Aristoteles (0), 13 jaar geleden

Zie eerste bericht van nicwil, heb zelfde probleem gehad, stabilisatorstangrubbers vervangen en gekraak was weg. Heb probleem al eerder gehad, toen waren het de fusekogels. Zie mijn oude berichten maar na. Succes!

McTech (0) PRO, 13 jaar geleden

Voor de eerdere W203 modellen is een modificatie set te verkrijgen voor de stabilisatorrubbers voor

Hans4040 (320) PRO, 13 jaar geleden

1998 is W202...W203 komt in maart 2000

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Mercedes-Benz C-Klasse of stel zelf een nieuwe vraag.