Mercedes-Benz Slk-Roadster: lampjes abs esp gaan spontaan branden

Bouwjaar: 2001, Brandstof: Benzine, Motorcode: 230

hallo ... normaal poets ik steeds mijn auto gewoon met water maar ben nu eens naar de carwash geweest en erna gingen mijn lampjes branden van de esp abs .. de auto schakelde niet meer (het is een automaat) en bleef in desbetreffende versnelling hangen. De kilomerterteller valt dan ook spontaan uit,ben tot de garage geweest en die deelde me mee dat mijn toerentalsensor links voor stuk was. Dus ik dacht...Gemaakt en terug de baan op, nog geen maand later bij een hevige bui gingen dat lampje weer branden en kreeg ik dezelfde storing .. ben dan maar weer tot de garage geweest en deze keer was het speling op een rollement zei men mij, dus dacht .. ok dan is het nu eindelijk gemaakt want het zorgt voor frustraties als je aan het rijden bent en ineens hang je vast in een versnelling. Nu nog geen maand later gaat dat lampje weer geregeld zo spontaan branden maar de auto rijdt dan wel gewoon normaal.. kan iemand me misschien zeggen wat dat is want ik betaal maar telkens rekeningen en het wordt niet echt gemaakt.

Donald_412

Geplaatst door Donald_412 , lid sinds 12 jaar geleden

7 Reacties

oldford PRO, 12 jaar geleden

Kontaktprobleem in de stekker(s) of een gebroken bedrading tussen wiel en abs-computer.
Abs-computer zit waarschijnlijk in de motorruimte? Stekker demonteren en goed schoon maken.

cor9 PRO, 12 jaar geleden

er is toch ook garantie op reparatie's of toch een regeling van kosten, zo niet bent u bij verkeerde garage.

Donald_412, 12 jaar geleden

en waar vind ik die abs computer? aan het wiel zelf?

garantie.. die mercedes garage hier is zo slim om het telkens een andere benaming te geven voor het probleem terwijl de problemen telkens hetzelfde blijft. dat is zo rot aan garages, ze kloten je waar je bij staat en je kan niets doen want je moet toch telkens terug bij hen gaan.

cor9 PRO, 12 jaar geleden

een collega zei mij dat
in uw buurt er ook een goede mercedesgarage is (Balen export /inport,30j) al verschillende malen mee gehandeld, fijne lui geen gekloot.,klient is er geen nummer.vandaar mijn reacktie op 6aug.

Donald_412, 12 jaar geleden

En waar is die mercedes garage dan? in balen? ... want nu zit ik bij mercedes hermans in hasselt en eerlijk gezegd.. totaal niet tevreden. Het heeft nu de hele dag geregend en hopla toen straks weer prijs.. lampjes gingen weer branden en de auto blijft weer hangen in één bepaalde versnelling. Dus morgen weer maar eens naar de garage gaan voor me weer eens te laten afzetten. Al heb ik eigenlijk veel zin om die man bij zijn kraag te pakken. I

cor9 PRO, 12 jaar geleden

collega gebeld -kommende van mol richting balen 1km vanaf de ring op de hoek (benzinepomp)waar ge naar olmen kunt rijden-garage De L--

Donald_412, 10 jaar geleden

De fout is gevonden geweest. Er was een stroomkabeltje wat een beetje ontmanteld was en hierdoor viel de auto steeds in noodstop zodra er waterop kwam

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Mercedes-Benz SLK-klasse of stel zelf een nieuwe vraag.


Gesponsord

Met een groots assortiment in de beste auto-onderdelen, aanbiedingen en merken vind je altijd een optimale mix tussen A-merken en aanbiedingen. Voor iedere automobilist weet Carpardoo de juiste auto onderdelen of auto-accessoires te vinden.