Mercedes-Benz Slk-Roadster: Ruitensproeierpomp werkt niet.

Bouwjaar: 1997, Brandstof: Benzine, Motorcode: 230 Kompressor.

Hallo allemaal. Vandaag bemerkte ik dat mijn ruitensproeier(pomp) niet werkt. De wisser gaat echter wel een aantal malen heen en weer als ik de betreffende wis-was knop indruk. De zekering lijkt het dus niet te zijn omdat zowel wis-was als het wissen zelf op zekering nr. 32 staan. Het lijkt me aannemelijk dat de wisserpomp het niet doet. Kun je hier gemakkelijk zelf bij of is het af te raden om dit karweitje zelf te doen. Wat kost een ruitensproeierpomp ongeveer?

Nick Martinez

Geplaatst door Nick Martinez (0) , lid sinds 15 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Mercedes-Benz SLK-klasse? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

4 Reacties

De student (0), 13 jaar geleden

Trek de stekker los van pompje en meet op spanning bij het commando van sproeien.Is dit ok en het pompje maakt geen lawaai dan dit vervangen.

Nick Martinez (0), 13 jaar geleden

Bedankt. Maar waar zit dit pompje? Ik neem aan in het reservoir? Deze zit volgens mij diep verwerkt in het spatbord.

cor9 (0) PRO, 13 jaar geleden

plastiekplaat aan wiel verwijderen en zie u het zitten

Nick Martinez (0), 13 jaar geleden

Vanochtend langs garage geweest voor afspraak. Er werd gezegd dat het ook vuil oid kan zijn. Ik heb toen een touwtje in het reservoir laten zakken om de ruitenvloeistof te peilen en rara politiepet.... Alles werkte weer. Voorlopig weet ik dat zowel de schakelaar als het pompje in orde moeten zijn. Als er weer een weigering is dan maak ik alles even goed schoon. Bedankt voor de reacties overigens.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Mercedes-Benz SLK-klasse of stel zelf een nieuwe vraag.