Mercedes-Benz 200: lekkage brandstofpomp

Bouwjaar: 1991

Heb lekkage aan een brandstofpomp van een w124 200 d
Als je van bovenaf erop kijkt lekt ie aan de achterkant onderaan, aan de kant vant schutbord zie ik t druppen als ie loopt. Er zi daar een soort deksel achterop de pomp met een vrij dikke pakking ertussem, dit deksel zit met torx inbus vast, kan t daartuseendoor lekken>, heb zzoiets nog nooit gehad met zon ding..

autoxpert790

Geplaatst door autoxpert790 (0) PRO , lid sinds 19 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Mercedes-Benz 200? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

2 Reacties

Bennie1060 (0), 18 jaar geleden

Als je de brandstofpomp goed schoon maakt, komt er dan misschien toevallig brandstof onder de leidingaansluiting bovenop de brandstofpomp vandaan?? De plunjers die onder de leiding bevestiging op de ponp willen wel eens gan lekken . Er zitten een o-ring en een koperring onder deze plunjer en die gaat wel eens lekken.

autoxpert790 (0) PRO, 18 jaar geleden

Hee bennie, khad zelf al gezien dat daar wat tussendoor komt inderdaad de 2 middelste leidingen daar komt onder t afdekplaatje vandaan inderdaad wat diesel, maar het lekt behoorlijk zou dat allemaal daar weg kunnen komen?

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Mercedes-Benz 200 of stel zelf een nieuwe vraag.