Mercedes-Benz Vito: lekke diesel injector graag advies!!!!!

Bouwjaar: 2000

Heb sinds kort een lekke injector
De aan leiding was diesel lucht in de kabine,weet iemand of ik deze injector er zonder problemen er uit kan halen of is daar nog een speciale uitleg bij nodig.
Zie hem lekken aan de voet van de injector(blaasjes diesel)
Er zit een borg bout links van de injector als deze verwijderd is kan hij er dan uit gedraaid worden ?,of moet het anders

Wie kan mij advies geven

Harm4137

Geplaatst door Harm4137 (0) , lid sinds 20 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Mercedes-Benz Vito? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

3 Reacties

Hans4037 (0) PRO, 19 jaar geleden

Dat zijn hele lange verstuivers en die zitten muurvast door de koolaanslag.
Kijk eens bij de zoekfuntie op deze site dit onderwerp is al vaker aan de orde geweest.

Hans

Harm4137 (0), 19 jaar geleden

Bedankt voor de reactie Hans
heb er voldoende over gelezen nu maar hij maakt ook een lekkend geluid onder aan de voet van de injector,het verwijderen is dat als volgt:de borg moer los draaien retour en aanvoer demonteren en volgens de injector er uit zien te krijgen volgens de beschreven berichten,zit hij vast gedraaid of zit hij er in geperst en vast gehouden door de borg moer.
Heb soms een idee waar die zou kunnen lekken?moet hij vervangen worden is volgens mij een duur grapje of alles schoon maken en dan er weer inzetten
Gaarne je advies Harm

msmax (0), 19 jaar geleden

Hallo HArm,

Bij mijn E290-TD zit het gewoon geklemd door de beugel en de bout die je hebt gezien. Bout verwijderen, beugel verwijderen en dan de injector naar boven eruit trekken.

Msmax

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Mercedes-Benz Vito of stel zelf een nieuwe vraag.