Mercedes-Benz Vito: verstuiver die lekt

Bouwjaar: 2000

Zoals eerder gemeld nog steeds met de verstuiver bezig,kan voor veel problemen zorgen,heb ik gelezen misschien beter om speciaal gereedschap er voor aan te schaffen.Weet nu wel waar hij lekt.
Alleen het verwijderen :is dat alleen de borg los maken en volgens hopen dat hij er uit komt of zit hij er in gedraaid ?moet ik verder nog iets doen? en als hij er uit is, dan alleen het plaatje vervangen en weer monteren of moet er dan nog meer gebeuren???kan de elektronica los gemaakt worden aan de boven kant of zit dat er op vast ?
Alle reacties zijn welkom

Harm4137

Geplaatst door Harm4137 (0) , lid sinds 20 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Mercedes-Benz Vito? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

2 Reacties

plurkje (0) PRO, 19 jaar geleden

De verstuiver haal je met een slagtrekker eruit.
Wel eerst de stekker aan de boven kant eraf.
Inbusboutje en het klemstukje verwijderen.
Met alleen een branderplaatje kom je een heel eind, maar eigenlijk heb je een freesje nodig (=duur).

pietgo (0), 19 jaar geleden

ik heb hetzelfde probleem gehad.
Beste naar een erkend verdeler stappen voor Bosch, zij hebben alle gereedschap om de verstuiver te demonteren en eventueel de zittingen te frezen.
Eerst alles heel proper maken en een vuiloplossend middel gebruiken om te weken, produkt om roetaanslag uit leidngen en verstuivers op te lossen.
gereedschap is nogal duur ongeveer 2500 euro

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Mercedes-Benz Vito of stel zelf een nieuwe vraag.