Mercedes-Benz A-Klasse: lekstroom via alarm

Bouwjaar: 1998, Brandstof: Benzine, Motorcode: 168

hallo mannen monteurs.


wij hebben hier een a klasse staan die stroom lekt via het alarm,het is een orineel alarm na een dag of 4 stil staan is de accu leeg.
mijn vraag is weet iemand waar de module van het alarm zit ? de hoorn zit tegen het schutbord bij het interieurfilter naast het ruitenwisser mechaniek.
ik heb kontact gehad met een mercedes dealer die geven aan dat dit in de computer van de auto is verwerkt..........is dit waar ?
zo ja wie heeft hier ervaring mee.
alvast bedankt voor het mee denken groetjes gavin.

Henk/jws

Geplaatst door Henk/jws (0) PRO , lid sinds 16 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Mercedes-Benz A-Klasse? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

2 Reacties

brunello (0) PRO, 15 jaar geleden

dat is mogelijk als het een orgineel alarm vanaf de fabriek is en anders de ecu opsturen naar actronic voor rep./controleren

jarno5178 (0) PRO, 15 jaar geleden

Wij hebben het gehad met het verkeerd aansluiten van het knipperledje. Ging via canbus iets wakker houden.
Dit was echter een achteraf ingebouwd klasse 1 maar bij een dealer gedaan, hadden een verkeerde draad achter bij de tel.klok gehaald.

succes

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Mercedes-Benz A-Klasse of stel zelf een nieuwe vraag.