Mercedes-Benz E 200 D: linker portierraam en dak

Het linker portierraam (E 200 D) weigert sinds enige tijd open en dicht te gaan. Wel is er constant een tikkend geluit te horen, alsof er op de schakelaar wordt gedrukt, maar het raam gaat niet open.
Een tweede probleem is het dak. Als deze volledig is geopend, en ik druk op de knop om te sluiten, dan gaat het dak tot de helft dicht en gaat vervolgens weer open. Ik kan de knop ingedrukt houden (handmatig sluiten) maar dit is natuurlijk niet de bedoeling.

digger

Geplaatst door digger , lid sinds 18 jaar geleden

1 Reactie

elektro2657, 18 jaar geleden

Over de getik van de linkerraam moet je eerst proberen de stekkers op de schakelaars te switchen en dan is zien wat er gebeurd(meestal is de binnen mekaniek kapot)

-wat de schijfdak betreft denk ik dat er op een bepaalde moment een te groote weerstand is op de die schijflatten van de dak ,waardoor de elektromotor gewoon terug draait(openen van de dak). een dat komt omdat er een veiligheid is ingebouwd als er iemand er tussen zit met zijn hand bv.
dus de latten goed nazien en goed smeren.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Mercedes-Benz 124 of stel zelf een nieuwe vraag.