Mercedes-Benz 200: Linker voorrem loopt aan

Bouwjaar: 1982, Brandstof: Benzine, Motorcode: 2.0E

Beste kenners,

mijn linker voorrem loopt aan. Na een tijdje rijden (15min - 20min) lijkt het erger te worden, je ruikt dan ook het verbrand rubber en er komt rook van het linker zijwiel. Vandaag viel de remdruk volledig weg! Na een tijdje 'pompen' met het rempedaal komt de druk wat terug, maar valt dan weer weg bij verder rijden. Na een tijdje was alles weer normaal. Voor zover ik kan zien geen lekkages en het oliepeil staat net onder het maximum.

enig idee waar dit aan zou kunnen liggen?

Alvast bedankt.

gr Ben

mercedes190

Geplaatst door mercedes190 (0) , lid sinds 15 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Mercedes-Benz 200? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

3 Reacties

jan T (10) PRO, 10 jaar geleden

nou ik zou maar snel de lv rem nazien lijkt me dat daar wat vast zit en misschien wordt het wel zo warm dat het damp bellen in de remvloeistof komen .
dus de rem gangbaar maken en remvloeistof verversen en hopen dat de hoofdremcilinder het niet begeeft omdat je het rempedaal onderin getrapt hebt vaak zit daar troep en beschadigen de cupjes.

groetjes jan.

mercedes190 (0), 10 jaar geleden

Bedankt voor je reactie, ik ga er ook niet mee rijden voor dat er naar gekeken is.

gr Ben

mercedes190 (0), 9 jaar geleden

De auto is inmiddels verkocht, het topic mag worden gesloten.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Mercedes-Benz 200 of stel zelf een nieuwe vraag.