Mercedes-Benz B-klasse: Loopt op 3 cilinders

Bouwjaar: 2006, Brandstof: Benzine, Motorcode: 200

Mijn Mercedes B-klasse loopt op benzine de eerste kilometer goed op 4 cilinders, daarna begint hij te hakkelen en loopt dan op 3 cilinders. Door spelen met het gas loopt hij weer op 4 cilinders. In het ergste geval uitzetten, opnieuw starten en dan loopt hij gelijk weer goed. Géén olieverbruik, géén koelvloeistof verbruik. Vernieuwd zijn: bougiekabels, bobines en uiteraard de bougies. Ook gaat er een lampje branden van het motormanagement (geel lampje), dit lampje blijft branden.
Ondertussen 4000 kilometer mee gereden, zelfs met caravan, er verandert niks....het bovengenoemde gebeurt met uitgeschakelde LPG als met ingeschakelde LPG. WIE WEET RAAD!!!!!!

henkhobbyist

Geplaatst door henkhobbyist (0) , lid sinds 12 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Mercedes-Benz B-Klasse? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

1 Reactie

oldford (0) PRO, 12 jaar geleden

Welke foutcodes zijn er uitgelezen? Tekst en/of nummers.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Mercedes-Benz B-Klasse of stel zelf een nieuwe vraag.