Mercedes-Benz S-Klasse: LPG onderbouw?

Bouwjaar: 1983, Brandstof: Benzine, Motorcode: 500 SEC

Is het mogelijk om in een Mercedes W126 500 SEC een gasinstallatie in te bouwen zonder dat je ongeveer de helft van de kofferbakruimte inlevert? Ofwel bestaat er nog onderbouw? Welk volume ringtank zou er in passen?

fredpanto

Geplaatst door fredpanto (0) , lid sinds 16 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Mercedes-Benz S-Klasse? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

2 Reacties

willy9 (0) PRO, 14 jaar geleden

in de plaats v/h reservewiel voor de prijs v/d installatie kunt u al veel benzine kopen of ge moet er elke dag mee rijden en dan nog vermoed ik dat ge elke dag zult moeten gas tanken--- Zonde van zo een wagen op gas te rijden --echt zonde

wousep (0), 14 jaar geleden

Fred, ter aanvulling van Willy qua tankbeurten.....

ik rij een C240 (de helft minder motorvermogen) op gas. Heb een 70 ltr tank in de reservewiel bak liggen, dit komt neer op ruwweg 55 ltr gas. Ik rij 1:8 a 1:7 gemiddeld. Benzine zat ik bij normaal rijden op zo'n 1:10.
Dus ik haal een goeie 400 km, dit zal bij jou behoorlijk lager zijn. Weet niet of je dit zo kunt delen, maar ter indicatie is het wel aardig.

Weet verder niet of het mogelijk is, maar ik heb foto's gezien van mijn inbouwer dat hij twee tanks plaatste in een benzine slurpende amerikaan, 1 in de reservewiel bak en 1 in de kofferbak.

Kijk anders ff bij Henk Boertien in Emmen, ff googlen.

succes wouter

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Mercedes-Benz S-Klasse of stel zelf een nieuwe vraag.