Mercedes-Benz S-Klasse: rauw lopen tikkend geluid rond de 2000 rpm

Bouwjaar: 2003, Brandstof: Diesel, Motorcode: 320 cdi

hallo allemaal

wie o wie kan me helpen met de probleem van me auto
het gaat om een 320 cdi van 2003 met 190 dkm originele kms
bij de dealer nieuwe verstuivers gemonteerd,brandstofdruk regel sensors vervangen olie+filters vervangen
helpt allemaal niet!!!!!
stilstaand gas geven is er niets hoorbaar de motor klinkt perfect ,als ik ermee rij en rustig gas geef vind ik dat de motor iets inhoudt en rauw loopt+tikkend geluid vanuit de motor ruimte de auto is niet zo snel als vroeger bij 3000 is het weer over. wat kan het zijn? help me vakantie geld is bijna op
mvg Tommy

scarface500sl

Geplaatst door scarface500sl (0) , lid sinds 15 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Mercedes-Benz S-Klasse? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

4 Reacties

willy9 (0) PRO, 14 jaar geleden

bij de v zes motoren van de ml s (164) is er een schrijven bij de dealers van geluid motor ( drijfstandlagers of hoofdlagers krukas) nazien of vervangen in garantie
Ps; eens navraag doen bij dealer -- ik weet niet meer of het ook bij de S-klasse van toepassing was


als met de gemonteerde onderdelen niet opgelost is waarom laten ze deze dan zitten (dat zijn dan toch kosten voor piet snot)

frans49 (0) PRO, 14 jaar geleden

@willy
Het probleem met de lagerschelpen is enkel op de V 6 ( 642 moter ) de topic starter heeft het over een S320 cdi van 2003 en deze heeft een 6 in lijn ( 648 moter ) en daar komt dit niet voor .

@scarface
zijn de injektoren genormeerd ? Er staan tolerantienummers op de injektoren en deze moeten ingebracht worden in de moterstuurdoos ?
Veel suc6

willy9 (0) PRO, 14 jaar geleden

SORRY

inder daad frans49 -- ik heb me van motor vergist -- fijn dit onmiddelijk te melden ( met verkeerde informatie is niemand geholpen)

het geen frans meld is betreft de injectoren moet wel gedaan worden

scarface500sl (0), 14 jaar geleden

bedankt voor de snelle reactie
heb even alles nagelopen en blijkt dat de sensor van de brandstof druk regelar voor aan de motor bij de brandstofpomp niet is vervangen de computer gaf die wel aan als defect nu is mijn vraag kan het zijn dat de verstuivers tikken doordat ze misschien te weinig druk of brandstof krijgen,of kan de brandstofpomp ook herrie maken?
bvd
tommy

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Mercedes-Benz S-Klasse of stel zelf een nieuwe vraag.