Mercedes-Benz S-Klasse: lucht vering

Bouwjaar: 1999

Geachte lezers,hebben hier een S320 van 99 staan die ik eigelijk 1 cm omhoog wil hebben,auto heeft lucht vering,is dit mogelijk om dit in bv de software te veranderen.

Vriendelijke groeten,
Hans l

Hans4045

Geplaatst door Hans4045 (0) PRO , lid sinds 20 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Mercedes-Benz S-Klasse? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

6 Reacties

frans t (0) PRO, 17 jaar geleden

volgens mijn weten is op iedere draagarm een niveu regelunit verleng/verkort het asje van deze unit en je auto denkt dat er belading in zit en wil nu omhoog.

Hans4045 (0) PRO, 17 jaar geleden

Frans op deze auto zit achter 1 regelunit,deze verandert en klaar is hans.
Perfect.

Bedankt voor deze sipele oplossing.

Groet
Hans l

nic (0) PRO, 17 jaar geleden

Door het op deze manier te doen verander je ook de hardheid van de vering die past zich ook aan als de belading veranderd werkt op het 1e oog wel maar is eigenlijk de boel bedotten en het kan inderdaad dmv de basisprogrammering in de regelunit van de airmatic. dan blijft het systeem wel optimaal functioneren.

nic (0) PRO, 17 jaar geleden

Hans nog een advies controleer de veerbenen voorzijde op lekkage De zwarte bakkeliete massa bovenop de veerpoot gaan soms lekken dit kan je zichtbaar maken door lekspray er op te spuiten en auto uit veren te halen dan gaan ze lekken dit kan namelijk de oorzaak zijn van het te laag staan Er is een reparatie set?methode voor als dit het geval is dus dan hoef je geen veerpoten te vervangen van ruim 2 ruggen [quote=Hans4045]Geachte lezers,hebben hier een S320 van 99 staan die ik eigelijk 1 cm omhoog wil hebben,auto heeft lucht vering,is dit mogelijk om dit in bv de software te veranderen.

Vriendelijke groeten,
Hans l[/quote]

Hans4045 (0) PRO, 17 jaar geleden

Hallo Nic,deze auto had verder geen problemen,hier zat alleen een bandemaat op van 275-30-20,en deze banden liepen soms aan,ben bij de merc dealer geweest om de auto softwarematich te verhogen,daar zei men dat dit absolut niet kon,daarom was ik blij met de oplossing van Frans.
Maar des al niet te min bedankt voor je reaxtie

Groetjes,

Hans l

nic (0) PRO, 17 jaar geleden

Onbegrijpelijk hans dat je dealer dit verteld ik ben bang dat ze je niet hebben begrepen want als je bv gaat uitlijnen of veerpoten heeft vervangen MOET je zelf`s met DAS de rijhoogte instellen/calibreren. In het menu airmatic/aansturing kun je rijhoogte calibreren en zo kun je de auto op de benodigde hoogte instellen dus ik begrijp hun antwoordt niet. evengoed is je klant tevreden en daar gaat het om.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Mercedes-Benz S-Klasse of stel zelf een nieuwe vraag.