Mercedes-Benz Sl-Klasse: injectie afstellen

Bouwjaar: 1992, Brandstof: Benzine

ik heb gisteren een 500 sl binnen gekregen waar al teveel "handjes" aangezeten hebben....men heeft de spinnekop,benzinepomp,drukregelaar ect. al vervangen...naar mijn idee heeft men teveel aan de afstelling lopen klooien.

toen de auto binnen kwam wilde hij bijna aanslaan op de koud start injector,na de imbus zo'n 10 slagen rijker te hebben gezet bleef hij even lopen,zo'n 10 minuten,daarna sloeg hij af en bougies allemaal nat

nu is mijn vraag is er iets van een basis afstelling waarmee je kan beginnen voor de luchtklep??
en hoe gevoelig is de luchtsensor welke in het luchtfilterhuis zit? als je hem dus laat lopen zonder luchtfilter,maakt dit veel uit??

alle info is welkom
alvast bedankt

muller

Geplaatst door muller , lid sinds 16 jaar geleden

1 Reactie

muller, 15 jaar geleden

ok,de motor loopt nu,maar nu is het probleem dat als de motor warm is dat hij geen vermogen meer heeft,en min of meer verzuipt.....

iemand een idee????

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Mercedes-Benz S-Klasse of stel zelf een nieuwe vraag.


Gesponsord

Met een groots assortiment in de beste auto-onderdelen, aanbiedingen en merken vind je altijd een optimale mix tussen A-merken en aanbiedingen. Voor iedere automobilist weet Carpardoo de juiste auto onderdelen of auto-accessoires te vinden.