Mercedes-Benz SL300: 300 sl '90 Amerikaanse import. Aantal probleempjes

Bouwjaar: 1990, Brandstof: Benzine, Motorcode: 3 liter

Hallo,
ik heb de auto 1,5 jaar en hij is bijna perfect maar er zijn nog een aantal kleine dingetjes die ik graag wil fixen.

- Er komt nooit lucht uit de middelste ventilatieroosters. Er zit zo'n blauw en rood knopje met een lichtje onder het rooster (geen idee wat die horen te doen want er op drukken doet niets, geven dan geen warme of koude lucht)
Op het kachelbedieningspaneel kan je instellen waar de lucht vandaaan moet komen. Pijlen voor boven en onder en knopjes die eruitzien als het rooster in het midden. Maar dat doet ie dus niet.

- De hard-top heeft achterruitverwarming. Maar die werkt niet. Waar zit de zekering? Hoeveel spanning moet er op het stekkertje gemeten worden als alles goed is? Zit er ook een relais tussen wat stuk kan zijn?

- Soms stinkt het naar benzine aan de achterkant. heeft de tank een onluchtingssysteem of iets dergelijks waar wat mis mee kan zijn? Als ik bij tanken de dop opendraai lijkt er onderdruk op te staan.

- De roll bar is erg gevoelig. Ik kan eigenlijk maar 100 meter rijden zonder bar omhoog want bij de eerste de beste bocht knalt ie omhoog. De eerste keer schrok ik me een hoedje. Is dat af te stellen?

- Als je uitstapt met de sleutel in het contact en draaiende motor dan ben je de sigaar. Alle deuren vanzelf op slot ! (sta je daar in de kou te wachten op de reservesleutel naast een warme auto met draaiende motor). Is dat in te stellen?


heel erg bedankt alvast !

John

johnV5762

Geplaatst door johnV5762 (0) , lid sinds 18 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Mercedes-Benz S-Klasse? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

1 Reactie

gozer1966 (0), 16 jaar geleden

hallo john
ik weet niet of je hier info aan heb.
maar ik heb ook een SL en laatst keek ik onder de auto en toen zag ik dat daar klik kontakten opzaten op de achterarmen en die puntjes daarvan zaten ongeveer 1cm van de arm af. dus mijn idee is mischien heb je iets geraakt en dat die puntjes iets dichter of verder van de draagarm af staan.
ik hoop dat je hier iets aan heb.
groetjes hans gozer1966@hotmail.com

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Mercedes-Benz S-Klasse of stel zelf een nieuwe vraag.